Serveis

Tour virtual interactiu 3d

Amb tecnologia Matterport

Photosintesi.cat està revolucionant la forma en què experimentem el món utilitzant l'última tecnologia de la càmera 3D. Realitzem experiències visuals totalment reals per ajudar a vendre o llogar una propietat, conceptualitzar una ubicació, crear una habitació d'hotel i molt més. Un recorregut interactiu en 3D és una experiència totalment immersiva que us permetrà veure sempre que vulgueu explorar i comprendre la propietat o l'espai que s'ha capturat.

Plànols de planta

Amb tecnologia Matterport

Photosintesi.cat produeix plànols de planta precisos per afegir a la vostra fitxa. Agafem el model 3D i reproduïm això en un pla de blanc i negre fàcil de llegir. Estudis recents mostren que més del 85% de les cases amb plànols els van trobar "essencials" o "útils". Més de la meitat dels enquestats van dir que realment passarien més temps mirant una fitxa si s'incloïa un pla de planta

Tours virtuals interactius personalitzats

Tours virtuals adaptats a altres necesitats

Photosintesi.cat creem tours virtuals personalitzats per poder ser visualitzats des de qualsevol dispositiu i sense subscripcions. Totalment personalitzables.