Què us oferim?

Una solució global per tal de mostrar millor la propietat i arribar abans al futur comprador.

Està demostrat que cuidant la imatge i millorant la manera de presentar la seva propietat s’aconsegueix una venda mes satisfactòria i amb menys temps.

Tractament personalitzat

Entrega en 24 hores

Agendem la visita

Beneficis per a vosté

Gràcies a contractar amb nosaltres tindrà un domini de les imatges que es difonen de la seva propietat.
Això significa que vostè es propietari de les imatges, i que dona autorització a les immobiliàries per difondre-les. Aconseguint tenir una imatge unificada i professional de la propietat estalviant-se visites innecessàries a casa seva, amb una sola sessió tindrà tot el material que necessita.
Amb aquest fet aconseguim no devaluar la propietat i estalviar-se maldecaps preparant la casa cada vegada que es fa una sessió fotogràfica.

Control

Control de la qualitat de les imatges que es difonen de la seva propietat.

Flexibilitat

Personalitzem cada cas de manera individual i no creem estandaritzacions.

Ingressos

Ajudem a vendre abans i millor.

Adaptabilitat

Entreguem les imatges per a qualsevol format

Què li oferim

Fotografia professional & home staging

La fotografia es i serà la primera impressió que s'endú el possible comprador. Una bona fotografia aconsegueix captar l'atenció. I amb el nostra servei de home staging preparem la propietat per la millor sessió fotogràfica.

Creació de plànols

El plano ajuda a compendre la distribució de l'immoble d'una manera molt clara al comprador. A més que li posiciona molt millor l'anunci als portals immobiliaris.

Descripció de l'immoble

Una bona descripció li permetrà donar-li el valor més humà i personal al seu habitatge, aconseguint transmetre mes enllà de les imàtges.

Tour Virtual 3D

En els temps que vivim un tour virtual ens ajuda molt a arribar al comprador ideal. Aconseguim que qui vol contactar per visitar la vivenda ja s'hagi fet una idea clara de com es i si s'adapta a les seves expectatives. Reduïm al màxim les visites innecessàries.

Contingut per a xarxes socials

El contingut a les xarxes, es una molt bona manera de fer arribar l'anunci de la seva propietat a un volum molt alt de possibles clients.

Vídeo

Creem vídeos per poder fer córrer per les xarxes i posicionar millor als portals immobiliaris.

Ei, poseu-vos en contacte!

Estarem encantats d’ajudar.

hola@photosintesi.cat